Finance is een puinhoop

Als José haar ogen opent in het atelier staat René al aangekleed en wel voor haar. Vlak voordat hij naar de loods wil vertrekken roept José dat ze vandaag met hem en Linda over de financiën wil praten. “Ja, ik wil ook duidelijkheid hebben”, antwoordt René.

René gaat verder door te zeggen dat hij ondanks alles toch blij is dat José de pinpas heeft. “Ik heb die pinpas helemaal niet”, antwoordt José geschrokken. René kijkt José met grote ogen aan en snapt niet wat er aan de hand is. “Ik doe de financiën toch niet meer”, gaat José verder. Ook dit nieuws lijkt bij René niet bekend. “Ik dacht dat jij het weer zou doen”, stelt de boomknuffelaar.

Volgens José heeft ze nooit gezegd dat ze de financiën weer zou oppakken. “Ik heb gezegd dat we er eerst over moeten praten”, vult ze aan. René legt op zijn beurt uit dat hij ervan uitging dat José de financiën gewoon weer zou oppakken, iets wat José een vreemde conclusie vindt. René negeert de blik van José en gaat verder over Linda. Zij voert op dit moment de financiële taken uit, maar volgens de idealist doet ze dit niet foutloos. Zo geeft ze naar zijn idee veel te veel uit. José deelt deze mening niet met René en geeft aan dat je het nooit goed kan doen met de financiën.

Geef jouw reactie