Nieuwe evenementen in Utopia

Aanstaande zaterdag vindt de langverwachte Latin Night plaats in het beloofde land en op zondag 17 december is het weer tijd voor de Winter Wonderland Markt. Er is dus nog genoeg ruimte voor extra evenementen in Utopia.

Baldr heeft een idee voor een muzikale happening. “Ik ben bezig met een unplugged avond”, vertelt hij aan Johan. Baldr wil bandjes uitnodigen die akoestisch hun muziek ten gehore zullen brengen. Johan heeft er wel oren naar en ook René, die zelf regelmatig op zijn gitaar tokkelt, is direct enthousiast.

Nu is het tijd voor Baldr om zijn plannen op papier te zetten en het evenement te realiseren. Ook Madilia wil een evenement organiseren, een Arabische avond welteverstaan. Arabisch eten zal daarin een grote rol spelen. Samen met Linda begint ze zich te oriënteren op mogelijke standhouders en wat het evenement nog meer moet brengen.

Senna opperde vandaag het idee om een ‘foute avond’ in het beloofde land te organiseren. Johan en Jacco hoeven daar geen seconde over na te denken. Gewoon doen! Met z’n drieën beginnen ze meteen met brainstormen. Iedereen moet verkleed komen en de namen van grote artiesten vliegen al over tafel. Kortom, de Utopianen kunnen aan de bak!

Geef jouw reactie