Reactie van Beau op het nieuws van Bas

Gisteren kreeg Beau post van Bas met daarin onverwacht nieuws. De voormalig Utopiaan van het Jaar, die nu ruim een maand geleden het beloofde land verliet, schreef dat hij terug is bij zijn oude Utopia-liefde Do. Billy wil graag weten hoe zij daar mee omgaat.

“Het gaat wel goed”, stelt Beau Billy gerust. “Ik kwam vannacht wel moeilijk in slaap, ik moest er veel aan denken. Misschien schrijf ik ook nog wel een brief terug.” En dat is volgens Billy een goed idee, zo kan Beau toch haar hart even luchten.

Ondanks dat Beau zegt zich prima te voelen, kwam het nieuws toch rauw op haar dak vallen. Redelijk snel na het vertrek van Bas uit Utopia zijn hij en Dominique nu weer een stelletje. Dat is voor Beau reden genoeg om in twijfel te trekken of haar relatie met Bas wel zo oprecht was. Had hij tijdens hun relatie ook de gehele tijd gevoelens voor Do?

Hoewel Beau nuchter probeert te blijven, geeft ze wel toe dat ze even tijd nodig zal hebben om de hele situatie te verwerken. Maar daar hoeft niemand zich volgens haar zorgen om te maken. Wanneer de lerares nonchalant haar schouders ophaalt, zegt ze tegen Billy dat er vast wel iemand anders is voor haar. Beau gaat er nog even over nadenken of ze een brief terug schrijft om het voor haar af te sluiten.

Respect voor Bas dat hij, nog voordat het ruim bekend werd, Beau hierover in kennis heeft gesteld.

Geef jouw reactie