Romy gaat ongevraagd de DJ spullen opruimen

Cemal haalt verhaal bij Johan

Met de beste bedoelingen heeft Romy gisteren de studio opgeruimd, maar dat werd haar door Johan niet in dank afgenomen. Alle DJ-spullen stonden volgens hem precies waar ze moesten staan en dat heeft de bouwvakker haar ook stevig duidelijk gemaakt.

Cemal heeft van zijn vriendin Romy gehoord wat er is voorgevallen en gaat verhaal halen bij Johan. “Ik vind het heel respectloos hoe je daarmee bent omgegaan.” Johan, die zich van geen kwaad bewust is, vraagt kalm waarom Cemal dat vindt. “Als iemand iets voor je opruimt, hoor je gewoon te zeggen dankjewel”, beredeneert hij. Daar is de bouwer het niet mee eens. Wanneer iemand ongevraagd iets opruimt, hoef je daar helemaal niet dankbaar voor te zijn.

“Het stond zo goed”, aldus Johan. “En dan geeft Romy tegen mij een grote mond. Dan denk ik ook fuck it, doei!” Cemal ziet langzaamaan in dat Johan er simpelweg anders over denkt en laat het er maar bij zitten.

Geef jouw reactie