Uitslag CT scan van Cees

Enkele maanden nadat Cees het Utopia terrein had verlaten kreeg hij slecht nieuws te horen. Hij krijgt een zware klap te verduren als de diagnose kanker wordt gesteld. Maanden van onzekerheid en onderzoeken volgen. Uiteindelijk ondergaat deze strijder uit Utopia een zware operatie.

Nu maanden later heeft hij een CT scan gehad en inmiddels is de uitslag binnen. Hij kreeg goed nieuws te horen!

‘Gister in het A.V.L ziekenhuis geweest voor de uitslag van de CT scan van vorige week dinsdag. En ik kreeg goed nieuws te horen er is niets te zien in het bovenlichaam. Dus het lijkt schoon ! Alleen wat vochtophoping rond de verwijderde nier maar dat verdwijnt langzaam. Dus super blij !

Cees (Facebook)

 

Na dit goede nieuws bracht Cees nog een bezoek aan Ink Club en Do en Bas.

Geef jouw reactie