Welke oud Utopianen komen nog meer terug?

Nadat Ivan het Utopia terrein weer heeft betreden is de geruchte machine gaan draaien. Wie zien we binnenkort eveneens het terrein betreden? Ruud? Bas? Paul misschien? Of toch Jessie? Helaas kunnen we op Social media nog geen hints vinden dat 1 van de Utopianen binnenkort weer te zien is in Utopia.

Maar dat het zal gebeuren staat vast. Wij denken Ruud en Rowena tegelijk!

5 reacties

  1. Ik vind het raar dat oud Utopianen nu ineens terug willen en mogen komen. Vind het niet echt eerlijk tegenover de mensen die er nu zitten.
    ?

  2. nou dan mag robert van mij terug naar utopia ik spreek hem regelmatig op zijn verkoop plek en heb het ook gezien op tv en hoe ze met hem zijn omgegaan 15 tegen 1 is eigenlijk ook niet eerlijk en wat zegt robert eingelijk dat ie mee wil doen oftewel patciperen zelfontwikkeling en verbetering en ja ik moet hem gelijk geven want ik ben gaan praten met mensen die werken in de afkick brance en die zeggen allemaal dat robert het bij het juiste eind heeft dus ja die peggy seu en die utopianen zijn dik en dik door het ijs gevallen

  3. Ik heb liever sommige oud utopianen terug dan het zootje ongeregeld wat er nu zit, met uitzondering van oud utopiaan Ivan.
    En Billy mag helemaal oprotten! Wat een onechte, niet eerlijke en achterbaks takkenwijf is dat zeg!
    Dat niemand in Utopia dat door heeft!

Geef jouw reactie