Isabella is gebroken

Vandaag kregen wij tragisch nieuws te horen. Het paard van Isabelle is overleden. Via Instagram kan je Isabella een hart onder de riem steken. Namens ons, veel sterkte bij dit verlies.

isabellasmit1✨30 jaar was jij in mijn leven. Van kleuter tot volwassen vrouw, jij hebt alles samen met mij meegemaakt! Van mijn 1e vriendje en mijn eerste zoen ? in de hooiberg tot mijn laatste gebroken hart. ?Je wist ook al mijn geheimen en ik kon altijd bij je terecht voor een luisterend oor. Was ik weer eens Weggelopen?? Zat ik wel weer met een deken in jouw stal te mopperen over mijn ouders of over hoe kut school wel niet was!

Maar naast mijn beste maatje was je ook mijn sport maatje! Van amsterdam naar Limburg en vervolgens weer naar Groningen om daar wedstrijden te rijden. M klasse DRESSUUR En L klasse springen. Samen met mijn moeder het hele land door om wedstrijden te rijden voor NPC ruiters. Elke dag was ik bij je na school, voor school en heel stiekem later ook tijdens school. ?
Ik kan zo nog wel door gaan!

Godver Igor wat ga ik je missen! MIJN MAATJE, mijn beste vriend en de enige man die het 30 jaar met mij heeft uitgehouden en ondanks mijn fouten er altijd voor mij was!
IK BEN KAPOT, STUK EN MIJN HART HUILT! ?
Houden van is loslaten zeggen ze………. Maar hoe moet dat??? Nooit meer die mooie stoere bruine ogen, nooit meer zonder zadel en hoofdstel galopperen door de wei, nooit meer mijn laars uittrekken om deze vervolgens door de hele stal te smijten met je tanden of er met een zweep vandoor gaan, nooit meer haantje de voorste in de wei, nooit meer samen nooit meer meer wij! ?

Ik wil in het bijzonder Betty van Zwol en alle meiden van de stal bedanken voor de geweldige zorg die jullie deze oude palomino van 36 jaar hebben gegeven! Zijn laatste 2 jaar waren voor hem een feest en ik ben heel blij dat hij tot de laastst seconde van zijn leven bij Betty mocht zijn. Onze paardenfluisteraar, wat een mooi mens en wat een vrouw vol met liefde voor dieren en niets anders! ❤️?❤️?❤️?❤️#foreverlove#bestevriendjes#maatjesvoorhetleven#ikzaljemissen❤️#eeuwigepaardenweides#rustzachtIgor

Geef jouw reactie