Oud Utopiaan Jessie speelde voor Oranje

Jessie van de Graaf heeft inmiddels Utopia verlaten maar toch nog even een bericht over hem. Inmiddels mogen we wel zeggen dat hij een bekende Nederlander is maar dit had enkele jaren geleden al kunnen gebeuren. Jessie is prof voetballer geweest bij FC emmen. Ook nog eens een hele goede. Hij speelde samen met Bas Dost en Locadia. Ook heeft hij gespeeld voor het team van Jong Oranje en heeft hij stage gelopen bij Manchester United! Al zegt Jessie zelf dat hij wel een luie en eigenwijze spits was. Wellicht had hij ons al wel naar het WK kunnen schieten?

Jessie is van plan om zich weer te gaan richten op het begeleiden van talenten als zaakwaarnemer. We houden het in de gaten! Wellicht kan hij zijn talenten gebruiken om de nieuwe Messi, Ronaldo of Robben te spotten.

Geef jouw reactie