Feestje in Utopia

Om de avond gezellig af te sluiten hebben de twins een karaoke-avond georganiseerd. Er staat natuurlijk een beamer in de huiskamer zodat de inwoners alle songteksten kunnen meebléren. Ook de muziekinstallatie staat klaar om de leukste hitjes af te spelen.

De tweelingzusjes trappen de avond af met ‘Wannabe’ van de Spice Girls. De andere inwoners zingen op de bank vrolijk mee. Het eerste optreden wordt met applaus ontvangen. Daarna gaan Billy en Romy helemaal los op ‘Sorry’ van Justin Bieber. Het langzame nummer van de popster wordt iets minder goed ontvangen door het publiek. Met het nummer van Cyndi Lauper met ‘Girls Just Want To Have Fun’ wordt beter gescoord. De meiden krijgen iedereen mee met hun enthousiasme. Er volgen nog vele nummers en de inwoners doen flink hun best!

Geef jouw reactie