Ruzie tussen de twins

De twins hebben een discussie over het wel of niet meefinancieren van de ooglaserbehandeling die de zusjes graag willen laten uitvoeren. Demi vindt dat dit idee in de begroting van het evenement meegenomen had moeten worden. De zusjes hebben woorden en maken verwijten naar elkaar. Allebei snappen ze niet dat ze elkaar niet begrijpen omdat het om zoiets kleins gaat.

Er blijken nog andere punten te zijn die Fay dwars zitten. De blondine vindt het moeilijk dat ze tussen Chipp en Demi moet kiezen. Beide geven aan dat dit niet het geval is. Fay voelt dit niet zo, “Het is gewoon kut, want ik zit er weer middenin.” De discussie gaat verder en de twee lijken maar niet nader tot elkaar te komen. Fay kan haar tranen niet bedwingen en Chipp komt haar troosten. De ruzie tussen de twee wordt heftiger en duurt tot diep in de nacht. Uiteindelijk maken de zusjes het goed en vertellen elkaar dat ze van elkaar houden.

 

Geef jouw reactie