Chipp oorzaak problemen twins

Rond acht uur in de avond trekken de twins zich even samen terug. Fay heeft het idee dat het niet zo goed gaat met Demi en vraagt aan haar zusje wat haar dwars zit. Demi geeft aan dat ze het lastig vindt dat Fay weer zoveel met Chipp is. Het wordt haar even te veel en ze begint te huilen. “Zullen we iets met zijn twee doen vanavond?” probeert Fay, maar haar zusje antwoord snikkend met “ik heb gewoon helemaal nergens zin in, ik wil me niet zo voelen.”

Demi probeert haar wederhelft uit te leggen dat ze het niet erg vindt als Fay graag met haar vriendje is, maar dat het haar onbewust wel dwars zit omdat ze haar dan mist. “Zeg het dan eerder tegen me, dan kan ik er rekening mee houden” zegt de vlogger. Bij Demi gaat het even niet zo makkelijk, “ik wil het niet tegen je zeggen.” Ze is duizelig en gaat op de grond zitten om te snikken.

Fay blijft dingen voorstellen die ze samen kunnen doen. Dobbelen, in bad gaan of gewoon lekker op bed liggen. Demi geeft alleen maar aan dat ze het even niet weet. “Ik wil wel iets samen doen, maar niet perse nu, dan wordt het zo geforceerd.” Fay begrijpt dat Chipp en haar tweelingzusje allebei bij haar willen zijn, maar dat haar zusje misschien wat meer aandacht nodig heeft. Demi droogt haar tranen en ze besluiten een potje te gaan dobbelen. Twinning blijft tenslotte winning.

Een reactie

  1. Heftig inderdaad voor Demi en Fay. Ze zijn altijd samen geweest en nu staat een relatie tussen hen in. Een relatie staat natuurlijk altijd tussen een tweeling in. Maar zeker binnen de poorten van Utopia, dat is toch al een niet te groot terrein, waar je intens met elkaar onder “een dak” samen leeft. Ook voor Chipp is het een hele moeilijke situatie.

Geef jouw reactie