Chipp is het niet eens met kleding keuze twins

De zusjes zijn al de hele ochtend zenuwachtig voor het opnemen van de videoclip. Nu de crew op het terrein is en een rondleiding heeft gehad is het voor Demi en Fay tijd om zich om te kleden. Maar wat doen ze aan? Billy springt meteen in haar styliste-rol en loopt met de zusjes mee richting de kleedruimte. Daar trekken Demi en Fay verschillende outfits aan, maar de outfit waar ze zich echt fijn in voelen is nog niet gevonden.

Als Chipp een outfit aanwijst geeft Demi aan dat ze zich er kinderachtig in voelen. “Ze voelen zich er niet fijn bij, dus dat gaat ‘m niet worden”, vult Billy aan. Chipp zucht maar houdt wijselijk zijn mond. Billy gaat ondertussen stellig door met het zoeken naar de perfecte outfit. “Daar ben ik voor”, stelt Billy de zenuwachtige zusjes gerust. Het zoeken van een outfit gaat niet zonder slag of stoot. De twins weten niet wat ze precies willen. “Anders houden jullie dit aan”, zegt Chipp, doelend op de outfit die de zusjes op dit moment aanhebben. Ook hier krijgt hij geen positieve reactie op.

Op advies van Billy trekken Demi en Fay uiteindelijk een gescheurde broek en een doorschijnend shirtje aan, met daaroverheen een leren jasje. Als ze de outfit aan Chipp laten zien blijft het even stil. “Je moet het zelf weten”, zegt hij tegen Fay. De krullenbol is duidelijk geïrriteerd en geeft aan dat hij het niet eens is met de outfit. “Want van wie is dat jasje?”, gaat hij verder, doelend op het leren jasje dat uit Billy’s collectie komt. De zusjes raken hierdoor in de war en besluiten de crew om advies te vragen.

Geef jouw reactie