De twins zijn bezorgd over José

Doordat José heeft besloten om niet langer meer de financiën te doen, heeft ze vandaag een serieus gesprek gehad met Billy en Romy. De vriendinnen hebben aan José laten weten dat ze haar steunen en in de avond komen de twins ook even naar haar toe. “Wat heb ik gehoord, heb je geen fijne dag vandaag?”, vraagt Fay bezorgd. José laat weten dat ze inderdaad geen goede dag heeft, maar dat dit vooral komt door wat er gisteren is gebeurd.

De twins ontfermen zich over de sieradenmaakster en laten weten dat zij haar ook steunen. “Ik vind het niet fijn dat je je zo voelt”, laat Fay weten. “Ik sta sowieso achter je”, vult Demi aan. Het is geen geheim dat de twins niet tevreden waren over hoe René de financiën deed en ze begrijpen helemaal dat het stroef liep tussen hem en José. De zusjes geven de creatieveling een dikke knuffel en spreken af om later op de avond een theetje met haar te drinken.

Geef jouw reactie