‘Wat vindt Chipp hiervan?’

De opnames van de videoclip zijn in volle gang als Billy richting de keuken loopt. Eerder liet Chipp al weten dat hij het er niet helemaal mee eens was dat Demi en Fay een rol in de clip zouden hebben, aangezien deze volgens hem vrouwonvriendelijk is. De tekst van het liedje kan volgens Chipp op een verkeerde manier worden geïnterpreteerd. Toch heeft hij besloten zijn vriendin te steunen.

Nu de opnames bezig zijn heeft ook Billy haar twijfels. “Hoe zou Chipp dit vinden?”, vraagt Billy zich hardop af in de keuken. “Die was het er gisteren al niet mee eens”, vult Linda aan. Ze vertelt dat Chipp vindt dat de tekst van het liedje niet bij het antischeldbeleid past wat er momenteel in de loods is. Billy geeft aan dat ze nog niet goed naar de tekst heeft geluisterd. Linda vertelt de blondine wat er zo ongeveer wordt gezegd in de tekst.

Billy kan zich wel voorstellen dat Chipp het niet leuk vindt. “Ik zou het niet trekken”, stelt de blondine. “Maar jij heet Billy”, antwoordt Johan sarcastisch. Toch zijn de dames in de keuken het met Billy eens. “Ik denk ook niet dat hij het leuk vindt”, fluistert Romy.

Geef jouw reactie