Hondje van de twins overleden

De zusjes zitten op de vide met Linda te kletsen als Romy komt aangelopen. Met grote ogen overhandigt ze haar vriendinnen een witte envelop. Demi en Fay nemen de envelop geschrokken aan. Zal er weer een aanvraag voor een videoclip inzitten? Of is het deze keer toch echt slecht nieuws?

Als Demi begint met lezen hebben de zusjes meteen door dat het foute boel is. De tranen rollen over haar wangen en ook Fay houdt het niet droog. Met trillende stem leest Demi voor dat hun hondje Diesel is overleden.

“Dit vind ik echt niet leuk”, snikt Fay. Toch kunnen de zusjes door de tranen heen nog lachen als ze lezen dat hun hondje tot de laatste dag een goed leven heeft gehad. Romy doet haar best om haar vriendinnen te troosten en ook Billy, Madilia, Linda en Beau zijn er voor de zusjes. Demi en Fay hebben het erg zwaar met dit nieuws maar vinden gelukkig steun bij elkaar en bij hun mede-Utopianen.

Geef jouw reactie