René zegt sorry tegen Demi

René en Demi vormen een koppel voor de danswedstrijd tijdens de Latin Night. Vanavond hebben de twee een oefensessie ingepland en dat biedt René de kans het één en ander tegen zijn danspartner te zeggen. Het botert de laatste tijd helemaal niet tussen René en Demi en gisteren kreeg de boomknuffelaar een knallende ruzie met Chipp, waar ook Demi bij betrokken was. “Het spijt me”, begint René. Demi respons is dat zij weinig aan zijn excuses heeft.

Ondertussen danst het koppel rustig door. “Het spijt me dat ik je een kutgevoel geef”, vervolgt René. “Ik ben in ieder geval blij dat je nog met me danst.” Ietwat ongemakkelijk werken de twee zich door de dans. Veel dieper op de onderlinge problemen gaan ze niet in. Na een afstandelijke highfive gaan ze uit elkaar.

Demi snelt naar haar tweelingzusje Fay en vertelt haar liever helemaal niet meer te dansen. Of Demi zich veel van René’s excuses aantrekt valt te betwijfelen, maar hij heeft in ieder geval zijn zegje kunnen doen.

De ruzie was vannacht ontstaan. Het was niet helemaal duidelijk waardoor dit kwam maar Chipp vloog René bijna aan. Volgens René vertoont Chipp al enige tijd provocerend gedrag, hij is hem aan het uitdagen. Waarom weet René eigenlijk niet, maar vannacht was de druppel voor René. “Hij is geen Utopiaan”, sluit hij vervolgens af.

Geef jouw reactie