Twins zeuren en Chipp heeft een ‘nieuw’ idee.

De twins zijn geïrriteerd over het afwezige vriendje van Fay. De dames vinden dat Chipp ze buitensluit tijdens alle belangrijke gesprekken. “Zit die al de hele dag met Billy en José in het atelier, terwijl ik hier zit”, snauwt Fay naar Demi. Terwijl de zusjes hun frustraties bespreken is Chipp nietsvermoedend zijn plannen met Billy en José aan het bespreken.

Dan besluit Chipp toch eindelijk zijn plannen met de zusjes te bespreken. “We moeten de bv lostrekken en in tweeën splitsen”, kondigt de krullenbol aan. Alles moet door twee vindt Chipp. Volgens de krullenbol moet alles gesplitst worden tussen de grootverdieners en de minimalisten. “Twee banken, twee webshops en twee pinpasjes”, vertelt de charmeur vol zelfvertrouwen. De twins zijn enthousiast over het plan van Chipp, maar toch zijn de zusjes nog niet helemaal tevreden. “Iedereen weet van je plannen, Behalve wij”, zucht Fay. De twins zijn hier niet blij mee en laten Chipp dit luid en duidelijk merken.

 

Geef jouw reactie