Billy is voor zoveelste klaar met Johan

Na de zoveelste flauwe opmerking van Johan is Billy boos weggestormd. “Het gaat de hele dag door, ik ben er echt klaar mee”, roept ze met trillende stem. “Alles mag maar gezegd worden tegen mij en ik moet alles maar pikken”, gaat ze kwaad verder.

Demi, Fay en Romy tonen begrip en proberen hun vriendin rustig te krijgen, maar zonder resultaat. “Het is een onbeholpen boer die mij alleen maar aan het afzeiken is”, ratelt Billy huilend verder. Kwaad doet de blondine haar beklag over Johan en daarbij heeft ze weinig goeds voor hem over. “Je kan wel zien dat hij een IQ van zestig heeft”, gaat ze verder.

Haar drie vriendinnen laten haar uitrazen en daar maakt Billy zeker gebruik van. Al haar frustraties, tranen en woede komen er in één keer uit. Romy geeft aan dat het haar opvalt dat Johan anders met Billy omgaat dan met Madilia. “Laat hem alsjeblieft naar haar gaan”, reageert Billy fel. Demi en Fay denken dat Billy in het verleden te veel van hem gepikt heeft. “Ik hoef hem niet meer in mijn buurt”, antwoordt Billy. Ze laat weten he-le-maal klaar te zijn met Johan.

Geef jouw reactie