Cees naar Utopia?

Cees is een Utopiaan die liet zien dat je als oudere prima kan overleven in Utopia. Na zijn tijd in Utopia wordt hij nog steeds geliefd op Social Media. Dit zie je door positieve reacties onder berichten over Cees. Bij de binnenkomst in Utopia waren kijkers blij om te zien dat er iemand was die probeerde om de jongelui aan te sporen eens iets te gaan doen. Dit resulteerde soms in felle discussies. Maar hoe gaat het nu met Cees? Wij spraken hem kort.

Uiteraard is onze eerste vraag, Cees ga je terug naar Utopia? We zien je naam namelijk vaak voorbij komen op social media. Je lijkt ons een kanshebber voor de titel.

Als ze me vragen dan zou ik het doen. Nadat ik de kanker heb overwonnen merk ik dat velen mij steunen. Ik krijg ook heel veel Pb berichten van mensen die of ziek zijn of ziek geweest zijn en mij als voorbeeld zien. Mensen zijn mij nog niet vergeten dat doet me goed.

Cees, wat doe je tegenwoordig?

Ik heb regelmatig gasten in het kader van ‘Eten bij Cees’ wat ik ook deed in Utopia samen met Karin (gastvrouw) ik kookte altijd, ook voor de groep regelmatig. Dat zijn fans die komen bij mij thuis dineren. Ik doe ook een t.v. programma voor RTV Katwijk, het programma heet “Levenswerk”, daarin zie je een persoon in de hoofdrol die van haar of zijn werk hun levenswerk hebben gemaakt. Bekijk hier de afleveringen . Ik doe af en toe wat radio werk. Verder voel ik mij af en toe een hulpverlener als ik zie hoeveel privé berichten ik krijg en dan vraagt men mij om advies of goede raad. Men krijgt altijd een reactie van mij.

Wil je bij Cees gaan eten? Dan is dat mogelijk. Stuur hem een PB op Facebook met je telefoonnummer en dan neemt hij contact met je op. Je kan de wensen, de prijs en een datum met hem bespreken.  

Wil je ook op de hoogte blijven over Cees? Volg hem dan op zijn facebook pagina.

Op Facebook staat ook een fanpage over Cees. Hier is zelfs een topic gestart bij hoeveel likes Cees weer terug zal keren naar Utopia. Laten we het hopen. Zeg nou zelf, een Utopiaan als Cees willen we toch nog een keer terugzien in Utopia? 🙂

Een reactie

Geef jouw reactie