Social media oud utopianen 4 augustus

Vandaag wederom een rondje social media. Vandaag zien we dat Johan de maan vangt, Jacco op vakantie, Gina denkt positief, Billy aan de waterpijp, Boyd zijn nieuwste creatie, Victoria geniet van het weer, Bas en Do in het buitenland en Nicole is in oktober op Ibiza.

 

 

Vandaag lekker op Siros scooteren!☀️

Een bericht gedeeld door Jacco Bosman (@jacco1991) op

 

Beautiful things will happen when you distance yourself from negativity..

Een bericht gedeeld door Gina Lissenburg (@gina_utopia) op

 

Waterpijp! …about last night?

Een bericht gedeeld door Billy (@billybakkerofficial) op

 

 


 

 

Thanks @bistrobarindonesia voor de ENIGE vegan gerechten op #haarlemculinair ❤️ #fml

Een bericht gedeeld door basutopiaofficial (@basutopiaofficial) op


 

JAAAAAAAAAAA! We zijn live ? Vanaf vandaag kan je je kaartje kopen voor het Retreat op Ibiza dat ik samen met @bluebirdsamsterdam en @francisbeukeveld organiseer. Early Bird tot 15 augustus. Ik heb hier zoooooooveel zin in! Okay okay, zal je misschien denken, maar wat is het precies? 4 dagen lang ultiem chillen & alle inspiratie krijgen die je nodig hebt om opgeladen terug te keren naar het dagelijks leven. Met 2x dagelijkse yoga (lekker actief in de ochtend, en slow down yin yoga & yoga nidra in de avond), een heus mini één-op-één coachingtraject, een meditatie-hike en een mindfulness stilte ochtend, een transformerende breathwork sessie, en natuurlijk elke dag heerlijk eten van onze eigen chef. Of dat nog niet genoeg is doen we nog een paar (spannende/sportieve) verrassings activiteiten op het eiland en heb je een auto tot je beschikking om met je mede-retreat gangers zelf op avontuur te gaan. Wil jij Ibiza, maar ook jezelf ontdekken zoals nooit tevoren? Ga dan mee met onze Inspiratie Break! En mocht je een kijkje willen nemen in de villa, check dan mijn stories van vandaag of in de Highlights onder kopje ‘Retreat’ Ga jij mee? Liefs, Nicoline

Een bericht gedeeld door Nicoline ? Mindfulness (@nicolinesmalbraak) op

Geef jouw reactie