Hoe is het nu met ex verslaafde Robert? (+ video)

Hoe gaat het nu eigenlijk met Robert? Robert kwam als verslaafde in Utopia om af te kicken. Wij spraken met Robert en stelden hem een aantal vragen.

Hoe ben je eigenlijk benaderd voor Utopia?
Door huub van ballegooy die had een idee om mijn in Utopia te krijgen het woord gast is daarbij nooit gevallen en zo geschieden het dat ik in Utopia kwam.

Zijn er beperkingen over de dingen die je mag zeggen? Bijvoorbeeld over de regie etc?
ja die zijn er zeker je tekent een contract dat je het niet over interne zaken mag hebben dat heb ik dus ook nooit gedaan het is wel tegen mij gedaan en nog wel in het programma ook

Hoe kijk je terug op jouw tijd in Utopia?
ik kijk terug op mijn tijd utopia dat het best wel een fijne tijd was ondanks wat gebeurt is en ik het ook zonde vind dat het zo einidigen

Waarom besloot je toch uit Utopia zelf te vertrekken?
Waarom ik daar toe besloten heb voor mijn vertrek is eigenlijk als volgt als ik in een programma zit waarin je wensen en ideale voor jezelf mag verwezenlijken dan wil en mag ik dat ook daarnaast als je pretendeert dat je een ideale samenleving bent dan laat je ook iemand participeren dan zeg je niet jij mag dat allemaal niet je mag alleen bezig zijn met herstel wil je dat dan toch daar gaan we niet bij helpen dit doen we niet in de normale maatschapij dan horen we dit ook niet te doen in utopia

Heb je tegenwoordig nog contact met oud utopianen?
nee dat heb ik niet helaas

Klopt het dat je tegenwoordig een slaapplaats hebt? Krijg je goede begeleiding en waar ben je tegenwoordig vaak te vinden?
Ik zit in een project Housing First van Limor dus eerst een woning en dan de problemen aanpakken dat betekent dat je begeleiding krijgt voor jaar een huis van de woningbouw in mijn geval een lekker grote 3 kamer woning met balkon en na dat jaar wordt de woning omgeklapt en op mijn naam gezet dus ja het gaal heel goed met mij

Zou je deel willen nemen aan Utopia2 of een andere reality programma?
ja ik zou wel deel willen nemen aan utopia 2 ik denk ook dat ik nodig ben in dit deel want die eenheid moet terug je kan geen staat en samenleving overreind houden als ieder voorzich zelf begint dan valt alles om

Wat zijn je toekomstplannen?
Dat ik graag is een keer een baan krijg in de radio en tv wereld en over radio gesproken daar ga ik iets mee doen wat het is zeg ik nog niet.

Wat vind je van de aandacht die je hebt gekregen na het programma? Word je vaak herkend op straat?
De aandacht van internet zoals social media vind ik niet fijn daar heerst een cultuur van gemeen zijn en dan hou ik het nog netjes voor de rest en dat moet ook zeggen dat door het programma wel van straat ben en daar ben ik Talpa dankbaar voor en ja ik wordt herkend ja en dat is altijd een leuk moment je maakt dan praatje je geeft je handtekening je gaat op de foto en gebeurt en die mensen zeggen allemaal je moet terug naar Utopia we missen je en dat maakt niet uit waar ik ben in de supermarkt buiten op straat op me verkoopplek overal is dat

Waar kunnen we je tegenwoordig vinden?
Nog steeds bij de bijenkorf Wagenstraat 32 in den haag zolang ik me voorraad heb, heb ik die niet meer dan ben ik uitverkocht.

 

1 jaar na Utopia. Bekijk de video hieronder.

Geef jouw reactie