Bjorn wordt vader en Johan strak in pak

Heugelijk nieuws, Utopiaan Bjorn heeft bekend gemaakt dat hij vader gaat worden. Gefeliciteerd!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

😱🀩 Ohhhhwww Shit!!! πŸ˜‚ En dat zal het binnenkort ook worden πŸ’©πŸ‘ΆπŸ» Haha! Wat gaat het nu snel zeg…. Afgelopen weken waren extra bijzonder omdat ik gewoon elke dag naar mijn kleine jongen kon kijken! 😍 Dat is toch wel erg tof om als vader zo intensief dit mee te krijgen… ❀ βž—βž—βž—βž—βž—βž—βž—βž—βž— #baby #father #babycoming #babyboy #boy #littleboy #babywatcher #pregnant #dadtobe #daddy #dads #dadsboy #echo #babyecho #love #crazy #happy #fun #lol #news #nieuws #sbsshownieuws #rtlboulevard #catslife #cats #catlovers #cat

Een bericht gedeeld door 𝐁𝐣𝐨𝐫𝐧 π‘πžπ¦π¦πžπ«π¬π°πšπšπ₯ (@bjornremmerswaal) op

Geef jouw reactie