Chipp in nieuwe Big Brother? Check de video

Mogelijk komt Big Brother terug op en tv en nu zijn er al geruchten over de mogelijke inwoners. In onderstaande video kan je de reactie van Senna, Demi Fay en Chipp zien als hen gevraagd wordt of zij deelnemer worden de nieuwe Big Brother.  Over een mogelijk startdatum van Big Brother is nog niets bekend.

Precies twintig jaar geleden maakten de lage landen voor het eerst kennis met het meeslepende programma Big Brother. Heel Nederland was aan de buis gekluisterd om geen moment te missen van de groep mensen die voor 100 dagen naar het huis in Almere verhuisden. Compleet nieuw voor die tijd: het huis was helemaal ingericht met camera’s en microfoons, waardoor fans op televisie en online de belevenissen van de bewoners op de voet konden volgen. Na 100 dagen kwam Bart Springt in ’t Veld als winnaar van de eerste editie het huis uitlopen. Uiteindelijk bleek het een revolutionair programma.
Bron RTL

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Bij @middagshowmetmichiel, was heel gezwellig! De boy moet naar bigbrother hoe dan ook!👁

Een bericht gedeeld door Chipp Hulsken (@chipph_) op

Geef jouw reactie