Utopiaan Rienk woont samen en zwerft niet meer (video)

Op zijn eigen Youtube kanaal was Rienk live. Live vanuit zijn eigen huis wel te verstaan! 🙂

Sinds 1 juni woont Rienk officieel samen met Bianca in Delfzijl. Hij vindt het prettig wonen. Hij heeft een tuin en een huis met drie verdiepingen. Hij loopt nog steeds zoveel mogelijk op blote voeten. Hij heeft geen werk maar een uitkering. Omdat hij een uitkering krijgt verplicht de overheid je ook om actief opzoek te gaan naar werk. Op dit moment volgt hij een opleiding tot zonnepaneel monteur. Deze duurt nog ongeveer een maand en dan krijgt hij een jaarcontract als monteur. Je zou Rienk dus zomaar ergens op een dak kunnen aantreffen. Dit en meer kan je terugzien in onderstaande video.

Een reactie

  1. Alle principes opeens overboord gegooid Rienk? Vreemd, van Nicoline verlangde je nog dat ze mee zou gaan zwerven. En dat 10 jaar op straat leven valt ook wel weer mee want je was meer bij anderen in huis om mee te eten en er te blijven slapen. Beetje nep-zwerver dus.

Geef jouw reactie