Wat doet Joey Booy tegenwoordig?

Joey is tegenwoordig eigenaar van Joeybooy interieurontwerpers. Om jullie een indruk te geven wat hij tegenwoordig zoal maakt, hebben we hier een selectie gemaakt van zijn ontwerpen. Ziet er best strak uit!

Hij heeft zijn eigen interieurbedrijf, geeft interieuradvies en is graag creatief bezig met zijn handen. Zijn jongensdroom is uitgekomen. Joey Booy ontwerpt en maakt zijn eigen ambachtelijke design meubels. Van stoere boomstamtafel, verlichting tot compleet interieur. Hij daagt je uit om te kiezen voor een sfeervolle en leefbare leef- of werkomgeving.

3D interieuradvies
“Vanuit een vraag naar verandering kom ik bij mensen thuis of op kantoor. Vanuit de wensen van mijn klanten kijk ik met een frisse en open blik naar de mogelijkheden. Ik daag ze uit en vertaal hun wensen door naar een creatief 3D interieurontwerp.” Op deze manier kunnen klanten echt al de sfeer proeven hoe bijvoorbeeld hun nieuwe woonkamer eruit komt te zien. Indien gewenst maken we het compleet met een lichtplan, stoffering en kleurenschema/moodboard.

“Ook zien we gelukkig (met een vriendelijke knipoog) dat steeds meer bedrijven kiezen voor een persoonlijke en eigentijdse uitstraling. Als je in een warme sfeer binnenkomt is het gesprek dat gaat volgen ook een stuk makkelijker. Daarin kunnen bedrijven zich echt onderscheiden. We ontwerpen o.a. lobby’s, wachtruimtes, kantoren en restaurants.”  lees verder

Geef jouw reactie