Bjorn Remmerswaal

Hij is afgestudeerd aan de sportopleiding, maar werkt tegenwoordig als accountmanager. Toch is hij zijn sportieve kant niet uit het oog verloren. In zijn vrije tijd doet hij aan tennis, golfen en voetballen. Vijf jaar lang is hij voetbalcoach van jeugdelftallen geweest. Naast zijn werkzaamheden als accountmanager, organiseert hij evenementen en verdient hij een zakcentje als model. 

In Utopia wil Bjorn geld verdienen door sportevenementen te organiseren. Hij wil de bootcamps weer oppakken en sportclinics geven. Daarnaast wil hij zich gaan richten op de vrouwelijke bezoekers van Utopia. Hij wil huisparty’s en kledingruilfeesten geven in de loods.

Bjorn geniet van het vrijgezellenleven en is een echte flirt. Hij is ijdel en houdt van mooie kleding. Op zijn rug heeft hij een tatoeage met de Spaanse tekst: ‘niets is onmogelijk’. Dit is dan ook zijn motto in het leven. In zijn ideale Utopia is er veel luxe, gezelligheid en een goed gevulde kas.

Bjorn in Utopia
Bjorn is de eventmanager van de groep. Hij ligt vaak onder druk, omdat zijn activiteiten natuurlijk wel winst moeten maken. Vooral zijn befaamde Utopia: the Party was een omstreden onderwerp in de loods. Daarnaast houdt hij ook erg van zingen. Regelmatig klimt hij het podium op om een liedje te zingen.