Boyd Gallagher

Boyd is 29 jaar en woont in het Noord-Hollandse Hem. Hij is ontzettend creatief; kan tatoeëren, schilderen, kalligraferen en met graffiti kunst maken. Daarnaast is Boyd een echte sportfanaat en doet hij aan kitesurfen, skateboarden, golfen en tennis.

Boyd is een stoere lange vent met veel tatoeages.

Boyd is in Utopia gekomen met het doel om de tattooshop te heropenen, om zo veel geld te verdienen. Vanaf dag één in het beloofde land maakt hij dit doel waar. Ondertussen heeft hij een eigen tattooshop waar hij regelmatig klanten heeft. Hij wil een speciale Utopia tatoeage ontwerpen, die centraal zal staan voor de ideale samenleving.

Ook richt hij zich op het organiseren van ‘Roast Topia’. Dit is een evenement waar de inwoners één keer per maand elkaar eens flink de waarheid kunnen zeggen op een grappige manier. Hij wil er zo voor zorgen dat er meer positiviteit komt binnen de groep.

Utopia is voor Boyd geslaagd, wanneer hij zijn steentje heeft kunnen bijdragen als tattoo artiest, de bv winstgevend is en wanneer de inwoners respectvoller met elkaar omgaan.

Boyd zag van 4 december 2016 t/m 15 mei 2017 in Utopia.