Britt Vossen

Britt is 23 jaar, single en woont in het Noord-Brabantse Someren. In het dagelijks leven is de pittige dame model en doet ze promotiewerk. Britt is niet alleen knap, maar heeft ook brains. Door haar studie aan de Pabo kan ze na haar modellencarrière aan de slag als leerkracht.  

Britt gaat ervoor zorgen dat Utopia een succesvolle en professionele onderneming wordt. Haar ervaring in het promoten van producten en diensten gaat zij inzetten om van de evenementen in Utopia een succes te maken.

Britt is iemand die zegt waar het op staat. Ze laat zeker niet over zich heen lopen en als ze zich ergens voor inzet, gaat ze er helemaal voor. Ze snapt niet dat er in Utopia zoveel mensen niets doen. Britt is namelijk een harde werker en kan niet stilzitten: “Als iedereen een uurtje wat doet, dan is die loods gewoon schoon!”

Als Britt ergens voor gaat, stopt ze niet voordat ze haar doel heeft bereikt. Ze heeft een hekel aan mensen die zich druk maken over het minste of geringste. “Waar sommige mensen zich druk over kunnen maken, kan ik echt niet bij! Ik denk vaak: zeik toch niet zo en kijk eens naar wat je wel hebt!”

Utopia is voor Britt geslaagd wanneer ze haar modellenwerk een boost heeft gegeven en wanneer Utopia een professionele onderneming is waar alle persoonlijke doelen gerealiseerd kunnen worden.

Britt zat van 13 januari 2017 t/m 23 februari 2017 in Utopia.