Cees Kamer

Cees heeft vijf kinderen en is trotse opa van drie kleinkinderen. Juist nu hij wat ouder wordt, vindt hij het de perfecte timing om Utopia in te gaan. Hij wil nog één keer iets geks doen in zijn leven. Cees heeft een duidelijke mening, is eigenwijs, veeleisend en hij wil altijd gelijk hebben. In Utopia ziet Cees zichzelf als leider van de groep. Daarnaast kan hij goed koken, houdt van schoonmaken en heeft groene vingers.

Na een succesvolle carrière in de sales, is hij nu gepensioneerd. Momenteel zorgt Cees voor het huishouden en doet hij veel vrijwilligerswerk. Hij helpt mensen die bijvoorbeeld diep in de schulden zitten. Door goede afspraken te maken met schuldeisers kan hij advies geven en tevens een duidelijk stappenplan voor zijn cliënten maken. Cees is een verkoper in hart en nieren, zijn motto is ‘bij nee begint de verkoop’.

Voor zijn Utopia avontuur heeft Cees flinke ambities. Zo wil hij de noodlijdende B.V. helemaal opnieuw opbouwen. Hij gaat zelf aan de slag door eigen gemaakte producten op de markt te verkopen, zoals cake en gebak. Daarnaast wil Cees problemen oplossen van consumenten. Als er bijvoorbeeld een conflict is tussen een consument en een telefoonmaatschappij, gaat Cees dit oplossen. De consument betaalt hem pas, zodra er een oplossing is gevonden. Een zogenaamd ‘no cure, no pay’ systeem.

Met zijn grijze haren en zijn natuurlijk overwicht, denkt Cees dat hij Utopia naar een hoger level kan brengen en zo meer winst kan genereren.

Cees in Utopia
Cees kookt en maakt vaak schoon. Als de keuken niet helemaal netjes is achtergelaten, moppert hij op de schuldige. Dat maakt hem niet de populairste in de groep, maar zijn casemanagement maakt veel goed. Hierin helpt hij mensen met het oplossen van hun problemen.

Cees heeft van 10 juli 2015 t/m 10 oktober 2016 in Utopia gezeten.