Gabriëlle Rosebel

In haar ideale Utopia is er lol, wordt er veel gedanst en is er altijd lekker eten.

Biografie

De Surinaamse Gabriëlle is single en werkt als teamleider bij een callcenter. Ze houdt van dansen, lezen en schrijven. Ze is gek op poëzie en schrijft haar eigen gedichten en verhalen. Haar droom is om scenarioschrijfster te worden. 

De temperamentvolle Gabriëlle is een vrolijk en aanwezig type. Ze kan dan ook fel uit de hoek komen en ze gaat geen discussie uit de weg. Gabriëlle omschrijft zichzelf als streng doch rechtvaardig. Ze is dol op eten en kookt graag.

Haar specialiteit is roti en nasi, naar haar moeders recept. Uiteraard gaat ze heerlijke maaltijden voor de inwoners bereiden, maar ze wil hier ook inkomsten mee genereren. Dit wil ze doen door mensen uit te nodigen om te komen eten en door afhaalmaaltijden aan te bieden.

Daarnaast wil ze in Utopia theatervoorstellingen bedenken en schrijven. Humor en drama moeten de boventoon voeren in haar zelfontwikkelde voorstellingen. Het eerste verhaal van Gabriëlle wordt gebaseerd op het leven van de inwoners. Uiteraard moet de eerste voorstelling door Gabriëlle en de inwoners opgevoerd worden. Gabriëlle hoopt dat de kaartverkoop zal zorgen voor een goede bron van inkomsten. Ook wil ze een boekje maken met haar zelfgeschreven gedichten.

Gabriëlle in Utopia
Gabs’ gedichtenbundel is inmiddels te koop! Maar dat is niet het enige dat de allemansvriend heeft bereikt. Ze is de strijd aangegaan tegen de kilo’s en fietst regelmatig rond op haar eigen Gabsie Taksie. Daarnaast staat ze bekend om haar grappige uitspraken. Peziez! Nicole is haar beste vriendin