Gaby Hoepel

De gelovige Gaby is single en woont samen met haar moeder en broertje. Ze volgt de kappersopleiding en zit nu in haar eerste jaar. In haar vrije tijd danst ze graag en geeft ze dansles aan kinderen. Daarnaast is ze iedere zondag in de kerk te vinden. Gaby bidt meerdere keren per dag en volgt Bijbelstudies om nog dichter bij het geloof te komen. 

God staat tegenwoordig op nummer één in haar leven. Dit was vroeger wel anders. In het verleden ging ze veel op stap en zette zich af tegen het geloof. Haar moeder nam haar mee naar de kerk en hier had Gaby een ontmoeting met God. Sindsdien heeft ze naar eigen zeggen het licht gezien. Gaby heeft zich laten dopen en heeft zich vanaf toen volledig overgegeven aan God.

In Utopia hoopt ze het woord van God te kunnen verspreiden en iedereen een klein stukje van het geloof mee te geven. Er zal een plek moeten komen waar de Bijbel rustig gelezen kan worden en de inwoners kunnen bidden. In haar ideale Utopia staat dan ook een kerk.

Geld verdienen is niet haar belangrijkste doel. Toch snapt ze dat er in Utopia geld verdiend moet worden. Hiervoor wil ze danslessen gaan geven en haar eigen haarsalon opzetten. Gaby is gek van gospelmuziek en hoopt in Utopia ook een gospelconcert te organiseren. Daarnaast wil ze Bijbelles en zondagsdiensten gaan verzorgen.

Gaby’s Utopia is geslaagd als God centraal staat en iedereen door God is aangeraakt.