Marije Slee

Marije is personal trainer, voedingscoach, zwemlerares en juf. Ze heeft vijf jaar samengewoond, is nu alleenstaand en heeft op dit moment geen behoefte aan vastigheid. 

Deze sprankelende meid vindt haar roeping als coach en docent belangrijker dan geld. Stilzitten komt niet in haar woordenboek voor.

Door haar combinatie van kennis over sport, voeding en onderwijs wil ze in Utopia workshops geven aan kinderen en/of ouders over het belang van een gezonde leefstijl. Ze wil iedereen bewust maken van de noodzaak van goede voeding en voldoende beweging. Een lichaam dat in balans is hoeft niet duur te zijn, dat is de boodschap die ze gaat overbrengen.

Deze pientere dame is bewust met haar eten bezig maar draaft hier niet in door. Ze wil de bewoners wijzen op een beter voedingspatroon. Door samen te koken gaat ze de bewoners leren hoe je lekkere maaltijden bereidt waar de juiste vezels, vitamines en mineralen inzitten. Ze wil de bewoners wijzen op hun eigen keuzes en handelen, waardoor ze ook invloed hebben op hun eigen toekomst en de mensen om zich heen.

Marije weet van zichzelf dat ze vaak gelijk heeft, maar dat hoeft ze niet de hele tijd te horen. Ze wil de bewoners niet laten zien dat ze het allemaal beter weet, maar ze een boodschap meegeven “‘Je lichaam heb je gekregen, zorg hier goed voor.”