Naomi van Verseveld

De 19-jarige Naomi is single en volgt de opleiding tot fotograaf. Ze heeft een fotostudio aan huis waar ze aan verschillende opdrachten werkt. Naomi werkt hard om haar uiteindelijke doel te bereiken: doorbreken als fashionfotograaf. In de weekenden verdient ze wat bij als barkeeper in een discotheek.

Biografie
In Utopia gaat ze geld verdienen door fotoshoots aan te bieden. Ze denkt dat dit goed gaat lopen, doordat de potentiële klanten naast mooie foto’s ook een unieke ervaring in Utopia krijgen. Ze neemt haar eigen camera mee, zodat er geen investering nodig is. Ook de visagie en styling gaat ze voor haar rekening nemen. Hier heeft ze veel ervaring mee en doet ze het liefst helemaal zelf. Naomi is zeer perfectionistisch en weet precies hoe ze het wil. Allereerst gaat ze Joey fotograferen, zodat hij alvast kan oefenen voor zijn modereportage.

Uiterlijk is voor deze knappe meid erg belangrijk. Ze vindt het belangrijk om netjes en verzorgd de deur uit te gaan. Haar kist gaat ze vullen met veel kleding en make-up.
In haar vrije tijd is ze vaak in de sportschool te vinden en doet ze aan turnen.

Ze omschrijft zichzelf als een sociaal persoon die makkelijk in de groep past. Daarnaast zegt ze goed te kunnen koken en erg creatief te zijn. Naomi is van mening dat ze als jonge artistieke meid een goede toevoeging zal zijn voor Utopia.

Naomi in Utopia
Naomi heeft haar grote liefde Giorgio in Utopia gevonden, maar ze moest helaas afscheid van hem nemen. Ze heeft zich toegelegd op haar grote passie: fotograferen. Daarbij vraagt ze aandacht voor mensen met een spierziekte. Naomi heeft namelijk de spierziekte HNA.