Rianne Cranshof

Rianne is 28 jaar, single en woont in het Noord-Brabantse Geffen. Ze heeft gewerkt als personal trainer en masseur. Ze is biseksueel, maar haar voorkeur gaat uit naar vrouwen. Rianne omschrijft zichzelf als een pittige dame, die niet over zich heen laat lopen. 

In Utopia wil Rianne de merchandise-lijn onder handen nemen, door zelf producten te maken van hout en materialen die op het Utopia-terrein te vinden zijn. Daarnaast wil ze foodtruckfestivals organiseren. Ze wil hier haar eigen ‘Utopia foodtruck’ voor bouwen.

De blondine heeft een duidelijk doel voor ogen in Utopia; een recordpoging neerzetten. Ze wil zoveel mogelijk bh’s losmaken in 1 minuut. Dennis Storm heeft dit record nu op zijn naam staan, hij maakte in één minuut 69 bh’s los. Rianne weet zeker dat zij dit record kan verbreken.

In haar ideale samenleving staan empathie en verbondenheid centraal. Voor Rianne is haar Utopia geslaagd, wanneer ze Nederland heeft laten zien wie ze is en wat ze allemaal kan. “Als ik een vliegtuig voorbij zie komen met de tekst; ‘Rianne je doet het goed!’, dan weet ik dat Utopia voor mij geslaagd is.”