Stefanie Nabuurs

De spontane Stefanie is 24 jaar en is opgegroeid op een boerenbedrijf. Haar ouders hebben een varkensbedrijf en Stefanie heeft hier tot haar vijftiende gewerkt. Ze heeft een koksopleiding gedaan en is samen met haar vriend eigenaar van een restaurant in Gennep geweest. 

In Utopia wil Stefanie het oude restaurant van Vanessa nieuw leven inblazen en professionaliseren. Ze wil een kaart met simpele Nederlands-Franse gerechten tegen een schappelijke prijs. De groenten wil ze van de akker halen. Ook wil ze de koeien verzorgen en de veestapel uitbreiden. Ze wil geiten, schapen en varkens houden in Utopia. Daarnaast wil ze graag leren tatoeëren zodat ze ook daar geld mee kan genereren.

Met haar tatoeages, opvallende kledingkeuze en haar steeds veranderende haarkleur is Stefanie gewend om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Zij is een harde werker en een allemansvriend die niet houdt van achterbaks gedrag.

In Utopia wil Stefanie zichzelf leren kennen en ervaren hoe het is om op eigen benen te staan. Haar Utopia is geslaagd wanneer het restaurant goed loopt en ze haar ingrediënten op de akker verbouwd.

Stefanie in Utopia
Stefanie ruilde haar koksmuts in voor een tatoeagenaald, maar ze is toch weer teruggegaan naar de keuken. Ze heeft gevoelens voor Rob en is daardoor haar vriendje thuis kwijtgeraakt. Ze staat bekend om haar haarkleur, die regelmatig verandert.